Sista språnget i Sorrento Steeplechase: Bankstair (A Pilroth) och Superman (N Lovén) sida vid sida. | Täby 130515 |  Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Nu är vi 500 medlemmar!

Antalet medlemmar i Strömsholms Galoppsällskap fortsätter att öka! Varmt välkomna och tack för just ditt visade stöd för traditionen med kapplöpningar på Strömsholm och hindersportens framtid.

Styrelsen för Strömsholms Galoppsällskap planerar för två medlemsmöten under första kvartalet 2016 när vi ser fram emot att träffas och informera om det vi vet.

Det första i januari ute på Bro Park där vi tillsammans kan se oss omkring och få en uppfattning om var de nya hinderbanorna kommer att anläggas. Vi återkommer med datum och inbjudan!

Det andra mötet i samband med Grand National kommitténs traditionella Kick Off som alltid går av stapeln i Strömsholm lördagen efter Cheltenham Gold Cup – denna gång lördagen den 19 mars 2016.

Om tiden fram till dess känns lång, om än förväntansfull, är du alltid välkommen att kontakta oss via vår mail medlem@stromsholmsgaloppsallskap.se, eller slå mig en signal på 070-766 40 21 och berätta vilka frågor du som medlem känner som viktigast att vi arbetar för.

Är du inte redan medlem? Skicka namn, mailadress, postadress och födelseår till medlem@stromsholmsgaloppsallskap.se för att registrera ditt medlemskap. Det är kostnadsfritt och öppet för alla som vill visa sitt stöd för traditionen med kapplöpningar på Strömsholm och hindersportens framtid.

Ulf Sjöberg – Ordförande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *